Over QledX

Sinds 1984

QledX is een Nederlands bedrijf waarvoor ondernemer Edward Petrovics in 1984 al de basis legde met professionele audiovisuele dienstverlening. In 2008 is een serieuze start gemaakt met de verhuur en verkoop van grote ledschermen in Nederland.

QledX werkt met een aantal fabrikanten in de ledtechnologie voor specifieke  onderdelen en componenten. Er zijn drie prijs/kwaliteitsnormen bepaald, elk met eigen doelgroep en toepassing:
De Economic serie; budgetvriendelijk, minder intensief gebruik.
De Professional serie; voor professioneel intensief gebruik.
De Xperience serie; voor high-end user en absolute betrouwbaarheid.   

QledX is verder gegroeid tot een netwerk van dealers in heel Nederland en west Europa. Samen met deze ambassadeurs wordt met trots aan het merk QledX gewerkt.

QledX grote ledschermen vind u o.a. bij:

MISSIE QLEDX

De missie van QledX is helder; Een groot formaat professioneel ledscherm voor iedereen realiseerbaar. Dit doen we door ledschermen te verhuren en verkopen in diverse formaten en prijsklassen, maar altijd met de Q van Quality en een garantie tot 7 jaar. Daarnaast bieden we ledschermen in budgetvriendelijke lease.

De X staat voor Xtra large, modulair op te bouwen van 3 tot 300 vierkante meter videoscherm. De QledX video ledschermen hebben impact door groot formaat en perfectie tot in details, met diverse kwaliteit pixelresoluties voor ieder budget, van HD tot ultra 4K (of nog hoger). Met een enorme helderheid (tot 13.000 Nits), zelfs in vol zonlicht indrukwekkend, kraakhelder, scherp en kleurrijk.

De Professionele Keuze

QledX is de keuze van veel vooraanstaande professionals. Het is niet voor niets dat onder andere het Van Gogh museum in Amsterdam heeft gekozen voor een QledX scherm. In de museumshop staat een unieke ledwand als een levend schilderij. Een ledscherm in een 90 graden hoek en een schuin aflopende bovenkant. Hierop worden doorlopend artistieke animaties van de schilderijen ven Van Gogh vertoont. Door een matglas plaat voor het ledscherm krijgt de levende ledwand een surrealistische uitstraling.

 

Service en kwaliteit
Of u nu een ledscherm aanschaft of huurt, QledX staat voor de kwaliteit. Dat wordt onderschreven door een fabrieksgarantie tot wel 7 jaar. Van alle geleverde ledschermen worden voor minimaal 10 jaar alle onderdelen op voorraad gehouden. Voor storing en service is er een speciaal telefoonnummer zodat in het uitzonderlijke geval van nood u bij ons terecht kunt. De dealers krijgen speciale opleiding en training zodat zij adequaat service en onderhoud aan de QledX ledschermen kunnen leveren.

KWALITEIT IN BEELD

“Sinds 1984 heb ik alle ontwikkelingen op het gebied van beeld van dichtbij meegemaakt. Dit heeft geresulteerd in de ontwikkeling van het merk QledX . Samen met ons uitgebreide dealernetwek maken wij Ledschermen voor iedereen realiseerbaar.” 

 

Edward Petrovics – CEO QledX Europa